Политиците у нас реагираха с първи коментари след като днес  Лукойл

...
Политиците у нас реагираха с първи коментари след като днес  Лукойл
Коментари Харесай

Какво са замислили?, Готвят се за бягане... - първи реакции след обявените от Лукойл намерения за изтегляне

Политиците у нас реагираха с първи коментари след като през днешния ден   " Лукойл " публично разгласи, че компанията преразглежда активността си в България и обмисля продажба на бизнеса у нас.

" Радвам се, ча са оповестили това. Както знаете, ние имахме изпреварваща информация, че този развой е почнал в края на септември и началото на октомври ", сподели министърът на финансите Асен Василев. Той увери, че няма риск България да остане без горива в тази обстановка. " Ако желаете да продавате нещо, желаете то да е печелившо и да работи. Всяка една компания има опцията и правото да реши къде да оперира и какво да прави със личните си активи ", уточни министърът на финасите. Той разясни, че от позиция на българското държавно управление рафинерията трябва да бъде подсигурена посредством представител на страната, тъй че тя да продължи да оперира по опция със стратегически вложител и българският интерес да бъде предпазен.

" Не мисля, че има някаква дискриминация към сдружението, ние съблюдаваме прецизно законодателството, което е признато от Народното събрание ", сподели още министърът на финансите, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР